— PERSBERICHT —                                                                                                                       Zeewolde, 29 april 2022

Melkstal renovatie in één dag

’s Ochtends melken in de oude stal, ’s avonds in de nieuwe Swing-Over!

Onzekerheden zorgen voor meer vraag naar flexibiliteit bij aanschaf van een melkstal. Met de modulaire melkstal ModuStar heeft Dairymaster hier een antwoord op.

Financieel zijn deze systemen via een vaste partner onder te brengen in een aantrekkelijke leaseconstructie. Technisch is het mogelijk om met minimale inpandige aanpassingen een gloednieuwe melkstal te realiseren. 

De kern van het ModuStar-concept is een volledig prefab melkstal welke met een goede voorbereiding binnen een dag gemonteerd en operationeel kan zijn. Tijdens de opbouwfase wordt de veehouder maximaal ontzorgd doordat geen tussentijdse oplossingen nodig zijn. Met de nieuwe melktechniek beschikt de veehouder weer over een nieuwe moderne melkstal. In de meeste gevallen is met minimale inpandige aanpassingen een melkstal met hogere capaciteit te realiseren.

De modulaire constructie zorgt voor een hoge restwaarde en bijkomende financiële voordelen zoals een interessante leaseconstructie. Dit dankzij de modules die eenvoudig te demonteren zijn waarbij de melktechniek intact blijft.

De ModuStar is een volwaardige melkstal die voor 85% voorgemonteerd is in de fabriek. Het betreft een volledig verzinkt frame met ingebouwde Dairymaster melktechniek die in zijn geheel boven de (bestaande) melkput geplaats kan worden. Hierdoor is het mogelijk om een nieuwe moderne en efficiënte ModuStar op de plek van de huidige melkstal te plaatsen. Vanwege het inpandige aanpassing wordt tenslotte ook een langdurig vergunningsproces vermeden.

Maak kennis met de ModuStar op www.mobielemelkstal.nl

— EINDE BERICHT —

Een video van de ombouw kunt u opnemen bij het bericht via de volgende link:
Dairymaster – ModuStar installation timelapse april 2022

Beelden van hoge resolutie op aanvraag.

Bekijk het persbericht ook op ModuStar: renovatie van de melkstal in één dag mogelijk