MODULAIRE MELKSTAL MODUSTAR

De ModuStar is een volwaardige robuuste melkstal. De melkstal is modulair opgebouwd, eenvoudig uit te breiden en voorzien van de Dairymaster melktechniek. Doordat de melkstal voor ca. 85% voorgemonteerd wordt aangeleverd is de installatietijd ter plaatse minimaal. De ModuStar is geheel naar uw situatie te configureren en in te bouwen.

Voordelen ModuStar:

  • Geleverd met voorgeïnstalleerde melktechniek
  • Installatie binnen 1 dag
  • Makkelijk te monteren en te demonteren
  • Eenvoudig modulair uit te breiden
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
modulair

Modulair

De melkstal is leverbaar in verschillende delen die boven de melkput makkelijk te koppelen zijn. Hierdoor is het mogelijk dat de melkstal ook te plaatsen is op moeilijk bereikbare plekken. Ook is deze modulaire melkstal achteraf eenvoudig uit te breiden. Tot slot is deze melkstal leverbaar met een 50, 60 of 80 graden beugelsysteem (zowel te monteren aan de muur als op het buizenframe).

Doordat de ModuStar in delen geleverd kan worden, is het met regulier transport te vervoeren en is het vaak voldoende om met een heftruck of tractor met voorlader eenvoudig af te laden en op de juiste plaats te zetten. Ter plaatse kan de ModuStar of de delen ervan eenvoudig met logistieke hulpmiddelen op de juiste plaats boven de put geplaatst worden.

Optioneel kan een unit geleverd worden waar de vacuümpomp, electronica en spoelautomaat voorgemonteerd zijn voor een nog kortere installatietijd.

modustar-financiering

Financiering en afschrijving

DOORDAT DE MODUSTAR INGEKLAPT KAN WORDEN EN ALS VOLLEDIGE MACHINE VERPLAATST KAN WORDEN BIEDT DIT DE MACHINE OOK FINANCIEEL VOORDELEN:

  • Flexibel te financieren met bijvoorbeeld een leaseconstructie
  • Hoge restwaarde, bij demontage van een conventionele melkinstallatie gaan veel geld verloren aan demonteren en monteren. De ModuStar kan als een geheel opgepakt en verplaatst worden

Voor meer informatie en mogelijkheden